Все Новые Дешевые Проверенные Элитные Подбор анкет Добавить анкету
Интим-услуги

проституток

Основные услуги
Стриптиз
Экстрим
Массаж
Садо-мазо
Разное
Авторизация


Повернись живим | Благотворительный фонд помощи украинской армии

21 июля 2021
Де у Львові є проститутки і чи варто з ними зустрічатися?


На території України проституція не тільки нелегальна, але й карається законом, та це не впливає на кількість працюючих повії - по приблизним розрахункам в минулому році їх зафіксували більше 100 тисяч. В свою чергу Львів вважається перлиною західної інтим-індустрії, де кожен рік відпочивають тисячі секс-туристів. Але навіть у місцевих шукачів пригод можуть виникнути певні труднощі з вибором подруги на ніч, бо далеко не всі знають, де у Львові є проститутки і як з ними зв'язатися. Тому на допомогу недосвідченим поціновувачам сексу прийшли працівники сайту https://hot-love.net/prostitutki-lvova, відшукавши самі "гарячі точки" з повіями.


Місця для зустрічі


Більшість дівчат за викликом пропонують інтим-послуги через інтернет - це самий швидкий, зручний і безпечний спосіб пошуку клієнтури. Також дівчину на ніч можна знайти через спеціалізовані додатки, типу "Мамби" чи "Тіндеру", але немає гарантій, що на зустріч прийде досвідчена індивідуалка, а не зелена студентка, яку потягнуло на пригоди. Тому велика частина замовників віддають перевагу особистому пошуку, що дозволяє познайомитися з дівчатами до того, як буде призначена зустріч. І якщо ви відноситесь до цієї категорій, тоді варто завітати в наступні місця:


1. Вулиця Сахарова. Тут полюють на чоловіків справжні "вершки" інтимної ієрархії - не кожна дівчина з відмінною зовнішністю може потрапити в цей район. Існують навіть вікові обмеження для путан - 18-25 років.


2. Перетин проспектів Шевченка та Свободи. Контингент цього місця більше орієнтований на іноземців, тому розцінки тут починаються з 20 доларів за годину, а віковий ліміт дівчат - до 20 років.


3. Сквер біля цирку. Якщо вас цікавить, де у Львові є проститутки з більш широкими ціновими і віковими порогами, завітайте в невеличкий скверик біля місцевого цирку. Про специфіку цього місця знають всі львів'яни, тому ввечері сюди ходять виключно за пригодами.


4. Виїзд в Запитів, залізничний вокзал та вулиця Б.Хмельницького. Ці точки вважаються найбільш доступними в фінансовому плані - місцеві дівчата надають послуги за символічні ціни від 100 грн за орал і 300 грн за секс.


Крім того львівські проститутки збираються біля ТЦ Магнус, на вул. Коперника і площі Петрущевича, але ці місця менш людні, а тому і менш популярні серед клієнтів.



« Вернуться

banner

проститутки Киев